EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

КОМПЛЕКСНА ПРОЦЕДУРА ОЦІНЮВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ІННОВАЦІЙНОГО ПРОДУКТУ
М. О. Базь

Назад

УДК: 339.13.017: 001.895

М. О. Базь

КОМПЛЕКСНА ПРОЦЕДУРА ОЦІНЮВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ІННОВАЦІЙНОГО ПРОДУКТУ

Анотація

У статті запропоновано комплексну процедуру оцінювання конкурентоспроможності інноваційного продукту. Дана процедура передбачає визначення специфіки оцінювання на основі типу ринку, типу інновацій, специфіки процесу прийняття рішення, внутрішніх факторів та факторів конкурентного оточення. Отримані результати надають змогу обрати адаптивний метод у межах визначеного підходу або його релевантної системи для оцінювання конкурентоспроможності та отримати об’єктивну інформацію для прийняття конкретних управлінських рішень щодо впровадження інноваційного продукту на ринок.

The article proposes a comprehensive procedure for evaluating the competitiveness of innovation product. This procedure involves identifying the specific evaluation based on the type of market, type of innovation, the specific decision-making process, internal factors and factors of a competitive environment. These results provide an adaptive method to choose within a certain approach or its relevant system for assessing competitiveness and objective information for making specific management decisions to implement an innovative product to market.

№ 14 2011, стор. 18 - 24

Рубрика: Економіка

Кількість переглядів: 169

Відомості про авторів

М. О. Базь

аспірант, Національний технічний університет України "КПІ"

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.