EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ОСОБЛИВОСТІ ТА УМОВИ ФОРМУВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ОЛІЙНО-ЖИРОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
О. Г. Волощук

Назад

УДК: 330.341.1:854

О. Г. Волощук

ОСОБЛИВОСТІ ТА УМОВИ ФОРМУВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ОЛІЙНО-ЖИРОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Анотація

Охарактеризовано сучасний стан виробництва продукції підприємствами олійно-жирової промисловості України. Визначено умови формування сировинної бази розвитку виробництва цієї продукції. Охарактеризовано стан попиту на основні види продукції підприємств олійно-жирової промисловості на внутрішньому ринку України. Визначено динаміку обсягу експорту та імпорту продукції олійно-жирової промисловості і характер їх впливу на формування економічної ефективності виробництва продукції.

№ 10 2009, стор. 53 - 56

Рубрика: Економіка

Кількість переглядів: 702

Відомості про авторів

О. Г. Волощук

здобувач, Національний університет харчових технологій

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.