EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ І УМОВИ ЕФЕКТИВНОГО ФУНКЦІОНУВАННЯ СИРОВИННОЇ БАЗИ ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
І. М. Пальчик

Назад

УДК: 338.43:663/664

І. М. Пальчик

СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ І УМОВИ ЕФЕКТИВНОГО ФУНКЦІОНУВАННЯ СИРОВИННОЇ БАЗИ ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ

Анотація

У статті розглядаються основні продукти тваринництва і рослинництва сільськогосподарського виробництва, які є сировинною базою для переробних підприємств і внутрiшньогосподарських підрозділів в Дніпропетровській області. Проаналізовано сучасний стан сировинної бази, оцінені тенденції її подальшого розвитку. Запропоновані шляхи підвищення ефективності аграрного виробництва через організацію переробки сільськогосподарської продукції.

№ 13 2009, стор. 57 - 60

Рубрика: Економіка

Кількість переглядів: 1017

Відомості про авторів

І. М. Пальчик

здобувач, Дніпропетровський державний аграрний університет

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.