EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

НАПРЯМИ ФОРМУВАННЯ ЕКОНОМІЧНОГО МЕХАНІЗМУ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНОГО ПІДПРИЄМСТВА
О. О. Масляєва

Назад

УДК: 338.455.014.1

О. О. Масляєва

НАПРЯМИ ФОРМУВАННЯ ЕКОНОМІЧНОГО МЕХАНІЗМУ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНОГО ПІДПРИЄМСТВА

Анотація

У статті сформовано узагальнення щодо складу і структури системи управління конкурентоспроможністю підприємства з урахуванням вимог системи управління, що спрямована на підвищення рівня конкурентоспроможності. Запропоновано структурну схему концепції управління конкурентоспроможністю молокопереробного підприємства на засадах системного підходу.

In the article generalization is formed in relation to composition and structure of control system by a competitiveness enterprise taking into account the requirements of control system, which is directed on the increase of level of competitiveness. The flow diagram of conception of management of enterprise competitiveness is offered on principles of approach of the systems.

№ 7 2012, стор. 60 - 63

Рубрика: Економіка

Кількість переглядів: 664

Відомості про авторів

О. О. Масляєва

асистент, Дніпропетровський державний аграрний університет

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.