EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ МАТЕРІАЛЬНИХ ВИТРАТ У ЦУКРОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
М. І. Марчин

Назад

УДК: 657

М. І. Марчин

ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ МАТЕРІАЛЬНИХ ВИТРАТ У ЦУКРОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ

Анотація

У статті розглядаються методи контролю матеріальних витрат. Визначено переваги при постачанні запасів з "коліс" для зниження витрат в цукровій промисловості.

№ 5 2013, стор. 79 - 82

Рубрика: Економіка

Кількість переглядів: 490

Відомості про авторів

М. І. Марчин

здобувач кафедри аудиту, ревізії та контролінгу, Тернопільський національний економічний університет

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.