EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ОСОБЛИВОСТІ КАТЕГОРІЇ "ПРОДОВОЛЬЧА БЕЗПЕКА": ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ
Я. Ю. Орленко

Назад

УДК: 351:338.432

Я. Ю. Орленко

ОСОБЛИВОСТІ КАТЕГОРІЇ "ПРОДОВОЛЬЧА БЕЗПЕКА": ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ

Анотація

У статті досліджуються на основі системного аналізу складові категорії "продовольча безпека". Основну увагу зосереджено на дослідженні теоретичних основ цього поняття та явища. Окреслено поняття продовольчої безпеки, її місце та роль в системі економічної та національної безпеки України. Визначено чинники, які впливають на розвиток продовольчої безпеки держави.

Y. U. Orlenko

FEATURES CATEGORIES «FOOD SECURITY»: THEORETICAL BASIS

Summary

The component categories "food safety" are investigated in the article on the basis of systems analysis. The main attention is concentrated on researching of theoretical bases of this concept and phenomenon. The concepts of food safety, its role in the system of economic and national security of Ukraine are defined. The factors influencing on the development of food safety in the state are identified.

№ 11 2013, стор. 123 - 125

Кількість переглядів: 211

Відомості про авторів

Я. Ю. Орленко

к. е. н., докторант, Донецький державний університет управління

Y. U. Orlenko

Ph.D., Doctoral Student of Donetsk State University of Management

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.