EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ПЕРЕРОБКА М'ЯСА: ВИЗНАЧЕННЯ ЛАНЦЮГА ФОРМУВАННЯ ВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ, РИЗИКІВ ТА ІНВЕСТИЦІЙ В СПЕЦИФІЧНІ АКТИВИ
В. Ф. Шукалович

Назад

УДК: 338.1/338.4

В. Ф. Шукалович

ПЕРЕРОБКА М'ЯСА: ВИЗНАЧЕННЯ ЛАНЦЮГА ФОРМУВАННЯ ВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ, РИЗИКІВ ТА ІНВЕСТИЦІЙ В СПЕЦИФІЧНІ АКТИВИ

Анотація

На основі дослідження технологічних аспектів формування м'ясної продукції в Україні, представлено функціональну модель визначення вартості в ланцюгу м'ясної продукції. Ідентифіковано основні ризики втрати та можливості набуття вартості в ланках первинної та вторинної обробки м'яса, виробництва фаршів, ковбас, напівфабрикатів та іншої м'ясної продукції, пакуванні та маркуванні продукції. Визначено інвестиції в специфічні активи необхідні для нейтралізації ризиків та використання можливостей.

V. Shukalovych

MEAT PROCESSING: IDENTIFICATION THE VALUE CHAIN, RISKS AND INVESTMENTS IN SPECIFIC ASSETS

Summary

On the base of investigation of technological features of meat product producing, the functional model for value chain is created. The main risks of cost acquisition and loss of value in segments of preprocessing, secondary treatment, mince, sausage, semi-cooked meat products producing, packaging and labeling of the produce are identified. Investments in specific assets for risk neutralizing and challenge utilizing is calculated.

№ 21 2013, стор. 52 - 56

Рубрика: Економіка

Кількість переглядів: 742

Відомості про авторів

В. Ф. Шукалович

к. е. н., доцент кафедри аналізу і статистики, докторант, Житомирський національний агроекологічний університет

V. Shukalovych

Phd Economics, Zhytomyr National Agroecological University

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.