EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ ТА ФАКТОРИ, ЩО ЇЇ ВИЗНАЧАЮТЬ
Д. В. Маховський

Назад

УДК: 338.432

Д. В. Маховський

КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ ТА ФАКТОРИ, ЩО ЇЇ ВИЗНАЧАЮТЬ

Анотація

У статті розглянуто наукові підходи щодо сутності понять "конкурентоспроможність підприємств" та "конкурентоспроможність аграрних підприємств". Проаналізовано основні фактори, що впливають на конкурентоспроможність підприємств.

D. Makhovsky

COMPETITIVENESS OF AGRICULTURAL ENTERPRISES AND THE FACTORS DETERMINING IT

Summary

The scientific approaches in relation to essence of concepts "competitiveness of the enterprises" and "competitiveness of the agrarian enterprises" are considered in the article. The factors that influence on competitiveness of enterprises are analised.

№ 24 2013, стор. 126 - 129

Рубрика: Економіка

Кількість переглядів: 743

Відомості про авторів

Д. В. Маховський

аспірант, Дніпропетровський державний аграрний університет

D. Makhovsky

Postgraduate student, Dnipropetrovs'k State Agrarian University

Як цитувати статтю

Маховський Д. В. Конкурентоспроможність аграрних підприємств та фактори, що її визначають. Інвестиції: практика та досвід. 2013. № 24. С. 126–129.

Makhovsky, D. (2013), “Competitiveness of agricultural enterprises and the factors determining it”, Investytsiyi: praktyka ta dosvid, vol. 24, pp. 126–129.

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.