EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ОСОБЛИВОСТІ ОЦІНКИ КОНКУРЕНТНИХ ПЕРЕВАГ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
О. О. Масляєва

Назад

УДК: 338.455.014.1

О. О. Масляєва

ОСОБЛИВОСТІ ОЦІНКИ КОНКУРЕНТНИХ ПЕРЕВАГ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ

Анотація

У статті досліджуються основні принципи та підходи до оцінки конкурентних переваг молокопереробних підприємств.

O. Maslyaeva

FEATURES OF AN ASSESSMENT OFCOMPETITIVE ADVANTAGEOF THE MILK-PROCESSING ENTERPRISES

Summary

In article the basic principles and approaches to an assessment of competitive advantage of the milk-processing enterprises.

№ 8 2014, стор. 107 - 110

Рубрика: Економіка

Кількість переглядів: 479

Відомості про авторів

О. О. Масляєва

асистент, Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет

O. Maslyaeva

lecturer assistant, Dnipropetrovs'k State Agrarian-Economic University

Як цитувати статтю

Масляєва О. О. Особливості оцінки конкурентних переваг молокопереробних підприємств . Інвестиції: практика та досвід. 2014. № 8. С. 107–110.

Maslyaeva, O. (2014), “Features of an assessment ofcompetitive advantageof the milk-processing enterprises”, Investytsiyi: praktyka ta dosvid, vol. 8, pp. 107–110.

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.