EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ВИБІР РАЦІОНАЛЬНИХ ВАРІАНТІВ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ ЩОДО ВИРОБНИЦТВА ІННОВАЦІЙНОЇ ПРОДУКЦІЇ
С. І. Васильєва

Назад

УДК: 658.589-027.3:005.53

С. І. Васильєва

ВИБІР РАЦІОНАЛЬНИХ ВАРІАНТІВ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ ЩОДО ВИРОБНИЦТВА ІННОВАЦІЙНОЇ ПРОДУКЦІЇ

Анотація

У статті проведено аналіз індексів цін на продукцію харчової промисловості в Україні, що характеризують процес економічного розвитку галузі. Виявлено, що економічна криза зумовила тривалу відсутність еквівалентного обміну між продукцією підприємств харчової промисловості та послугами, які йому надаються, що призвело до коливання індексів цін на продукцію.

S. Vasylieva

SELECTION RATIONAL DECISION OPTIONS ON THE PRODUCTION OF INNOVATIVE PRODUCTS

Summary

This paper analyzes the price indices for food industry in Ukraine, describing the process of economic development of the industry. We found that the economic crisis has led to prolonged absence of equivalent exchange between the products of the food industry and the services that it provided, leading to fluctuations in the price indices for products.

№ 10 2014, стор. 14 - 18

Рубрика: Економіка

Кількість переглядів: 182

Відомості про авторів

С. І. Васильєва

к. е. н., доцент кафедри обліку та менеджменту, Криворізький факультет ДВНЗ "Запорізький національний університет"

S. Vasylieva

c. e. s., associate professor department of account and management Krivorozhskiy faculty SHEE "Zaporіzhzhya national university"

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.