УДК: 338.43
Ю. В. Тінтулов
ІНСТРУМЕНТАРІЙ ФОРМУВАННЯ ПОЛІТИКИ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ КОРПОРАЦІЙ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА ОСНОВІ РАНЖУВАННЯ ПРОЕКТІВ
Анотація
У статті розроблено методику формування політики інвестиційної діяльності харчових корпорацій на основі ранжирування інвестиційних проектів, що базується на методі парних порівнянь, що відрізняється від існуючим змістом складових параметрів індексу пріоритетності (одночасно використовуються розрахункові й експертні параметри), яка дозволяє врахувати компетентність групи експертів при визначенні рангу проекту інвестиційних вкладень у структурному елементі матриці пріоритетів.
Yu Tintulov
FORMING TOOL POLICY INVESTMENT CORPORATIONS FOOD BASED PROJECTS RANKINGS
Summary
In this paper an improved concept for evaluating the effectiveness of investment projects corporate structure of the food industry using individual parameters estimation of efficiency of future investment real food industry.
№ 13 2014, стор. 53 - 58
Кількість переглядів: 632