EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ВИЗНАЧЕННЯ ЄМНОСТІ РЕГІОНАЛЬНОГО ПРОДОВОЛЬЧОГО РИНКУ
Б. В. Єгоров, К. Б. Козак

Назад

УДК: 338.24

Б. В. Єгоров, К. Б. Козак

ВИЗНАЧЕННЯ ЄМНОСТІ РЕГІОНАЛЬНОГО ПРОДОВОЛЬЧОГО РИНКУ

Анотація

У статті досліджуються фактори, що впливають на ємність регіонального продовольчого ринку регіону. Запропоновано методичний підхід до визначення ємності продовольчого ринку, що складається із чотирьох етапів. Розроблений методичний підхід до прогнозування ємності продовольчого ринку.

B. Egorov, E. Kozak

DETERMINATION OF THE VOLUME OF REGIONAL FOOD MARKET

Summary

The article examines the factors that affect the capacity of the regional food market in the region. The methodical approach to determining the capacity of the food market, which consists of four stages. Methodical approach to forecasting capacity of the food market.

№ 15 2014, стор. 49 - 51

Рубрика: Економіка

Кількість переглядів: 132

Відомості про авторів

Б. В. Єгоров

доктор технічних наук, професор, Одеська національна академія харчових технологій, м. Одеса

B. Egorov

PhD, Professor, Odessa National Academy of Food Technologies, Odessa


К. Б. Козак

кандидат економічних наук, доцент, Одеська національна академія харчових технологій, м. Одеса

E. Kozak

candidate of economic Sciences, associate Professor, Odessa national Academy of food technology, Odessa

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.