EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ЕКОНОМІЧНІ ПЕРЕДУМОВИ УПРАВЛІННЯ ПОТОЧНИМИ ВИТРАТАМИ В ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
С. П. Гаврилюк, В. Г. Міска

Назад

УДК: 657.21:640.43

С. П. Гаврилюк, В. Г. Міска

ЕКОНОМІЧНІ ПЕРЕДУМОВИ УПРАВЛІННЯ ПОТОЧНИМИ ВИТРАТАМИ В ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Анотація

У статті розглянуто економічну сутність поточних витрат підприємств ресторанного господарства. Досліджено види та особливості складу поточних витрат підприємств. Охарактеризовано економічні передумови управління поточними витратами підприємств ресторанного господарства.

S. Нavrуlyuk, V. Miska

ECONOMIC BACKGROUND MANAGING BY CURRENT EXPENSES IN RESTAURANTS

Summary

The article discussed the economic content of current expenses in restaurants. The types and structure specific of the current expenses of enterprises are defined. Characterized the economic conditions managing by expenses in restaurants.

№ 19 2014, стор. 33 - 40

Рубрика: Економіка

Кількість переглядів: 537

Відомості про авторів

С. П. Гаврилюк

к. е. н., доцент, доцент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету, м. Київ

S. Нavrуlyuk

candidate of economic sciences, docent, Docent of Department of Hotel, Restaurant and Tourism Business of Kyiv National University of Trade and Economics, Kyiv


В. Г. Міска

к. е. н., доцент, доцент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету, м. Київ

V. Miska

candidate of economic sciences, docent, Docent of Department of Hotel, Restaurant and Tourism Business of Kyiv National University of Trade and Economics, Kyiv

Як цитувати статтю

Гаврилюк С. П., Міска В. Г. Економічні передумови управління поточними витратами в підприємствах ресторанного господарства. Інвестиції: практика та досвід. 2014. № 19. С. 33–40.

Нavrуlyuk, S. and Miska, V. (2014), “Economic background managing by current expenses in restaurants”, Investytsiyi: praktyka ta dosvid, vol. 19, pp. 33–40.

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.