МЕТОДИКИ І СТАНДАРТИ УПРАВЛІННЯ КАДРОВИМ ТА ОСВІТНІМ ПОТЕНЦІАЛОМ ПРОДОВОЛЬЧОЇ СФЕРИ
О. В. Родіонов
УДК: 338.24:005.336.3:378
О. В. Родіонов
МЕТОДИКИ І СТАНДАРТИ УПРАВЛІННЯ КАДРОВИМ ТА ОСВІТНІМ ПОТЕНЦІАЛОМ ПРОДОВОЛЬЧОЇ СФЕРИ
Анотація
У статті наведено результати дослідження питання встановлення умов впровадження методик і стандартів серії ISO 9000 як елементу системи управління кадровим та освітнім потенціалом продовольчої сфери.
A. Rodionov
METHODS AND STANDARDS OF THE PERSONNEL AND EDUCATIONAL POTENTIAL FOOD SECTOR
Summary
In the article the results of research of question of establishment of terms of introduction of methods and standards of series of ISO 9000 are resulted as an element of control the system by skilled and educational potential of food sphere.
№ 20 2014, стор. 62 - 63
Рубрика: Економіка
Кількість переглядів: 648