EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

МЕТОДИКИ І СТАНДАРТИ УПРАВЛІННЯ КАДРОВИМ ТА ОСВІТНІМ ПОТЕНЦІАЛОМ ПРОДОВОЛЬЧОЇ СФЕРИ
О. В. Родіонов

Назад

УДК: 338.24:005.336.3:378

О. В. Родіонов

МЕТОДИКИ І СТАНДАРТИ УПРАВЛІННЯ КАДРОВИМ ТА ОСВІТНІМ ПОТЕНЦІАЛОМ ПРОДОВОЛЬЧОЇ СФЕРИ

Анотація

У статті наведено результати дослідження питання встановлення умов впровадження методик і стандартів серії ISO 9000 як елементу системи управління кадровим та освітнім потенціалом продовольчої сфери.

A. Rodionov

METHODS AND STANDARDS OF THE PERSONNEL AND EDUCATIONAL POTENTIAL FOOD SECTOR

Summary

In the article the results of research of question of establishment of terms of introduction of methods and standards of series of ISO 9000 are resulted as an element of control the system by skilled and educational potential of food sphere.

№ 20 2014, стор. 62 - 63

Рубрика: Економіка

Кількість переглядів: 648

Відомості про авторів

О. В. Родіонов

к. е. н., ст. викладач каф. економіки підприємства та управління трудовими ресурсами, Луганський національний аграрний університет

A. Rodionov

candidate of economic Sciences, senior lecturer of Department, Business Economics and human resources management Lugansk national agrarian Universit

Як цитувати статтю

Родіонов О. В. Методики і стандарти управління кадровим та освітнім потенціалом продовольчої сфери. Інвестиції: практика та досвід. 2014. № 20. С. 62–63.

Rodionov, A. (2014), “Methods and standards of the personnel and educational potential food sector”, Investytsiyi: praktyka ta dosvid, vol. 20, pp. 62–63.

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.