УДК: 339.137.2:338
Т. В. Хворост
МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ ТА ЇХ ПРОДУКЦІЇ
Анотація
У статті проведено аналіз методів оцінки конкурентоспроможності підприємств та їх продукції, проаналізовано різні підходи та виявлено ті, які мають найбільший інтерес для оцінки конкурентоспроможності молокопереробних підприємств, зроблено спробу визначення показника оцінки фактичної інтегральної конкурентоспроможності підприємства.
T. Khvorost
METHODOLOGICAL ASPECTS OF ASSESSING THE COMPETITIVENESS OF OF DAIRY ENTERPRISES AND THEIR PRODUCTS
Summary
The paper analyzed the methods for assessing the competitiveness of enterprises and their products. We have analyzed the different approaches and found that those with the greatest interest for assessing the competitiveness of dairy enterprises. We have attempted to assess the actual determination of the integral competitiveness.
№ 22 2014, стор. 49 - 52
Рубрика: Економіка
Кількість переглядів: 774