EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ ТА ЇХ ПРОДУКЦІЇ
Т. В. Хворост

Назад

УДК: 339.137.2:338

Т. В. Хворост

МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ ТА ЇХ ПРОДУКЦІЇ

Анотація

У статті проведено аналіз методів оцінки конкурентоспроможності підприємств та їх продукції, проаналізовано різні підходи та виявлено ті, які мають найбільший інтерес для оцінки конкурентоспроможності молокопереробних підприємств, зроблено спробу визначення показника оцінки фактичної інтегральної конкурентоспроможності підприємства.

T. Khvorost

METHODOLOGICAL ASPECTS OF ASSESSING THE COMPETITIVENESS OF OF DAIRY ENTERPRISES AND THEIR PRODUCTS

Summary

The paper analyzed the methods for assessing the competitiveness of enterprises and their products. We have analyzed the different approaches and found that those with the greatest interest for assessing the competitiveness of dairy enterprises. We have attempted to assess the actual determination of the integral competitiveness.

№ 22 2014, стор. 49 - 52

Рубрика: Економіка

Кількість переглядів: 174

Відомості про авторів

Т. В. Хворост

к. е. н., доцент кафедри менеджменту ЗЕД та євроінтеграції, Сумський національний аграрний університет, м. Суми

T. Khvorost

Ph.D., assisstant professor of the Foreign Economic Activities Management and Eurointegration Chair, Sumy National Agrarian University, Sumy

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.