ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РЕГІОНАЛЬНОГО РИНКУ М'ЯСА
В. М. Орел, А. М. Орел
УДК: 338.43.01:636.2:658.512
В. М. Орел, А. М. Орел
ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РЕГІОНАЛЬНОГО РИНКУ М'ЯСА
Анотація
У статті розглянуто, як товаровиробники стоять за продавцями та конкурентна боротьба примушує їх знижувати витрати. Також моменти, які дуже впливають на сприйняття покупцями продуктів: вартість, якість, переваги перед існуючими зразками, відповідність споживчим стандартам. Продукція, пропонована на ринок, зобов'язана бути конкурентоспроможною, іншими словами, мати ці споживчі якості, якими б вона вигідно вирізнялася від подібної продукції інших конкурентів.
V. Orel, А. Orel
THEORETICAL ASPECTS OF REGIONAL MARKET MEAT
Summary
In the article, as producers behind the sellers and competition forces them to cut costs. Also, things that have a major impact on the perception of buyers of products: price, quality, advantages over existing models, matching consumer standards. Products offered on the market must be competitive, in other words, consumers have these qualities which she favorably distinguished from other similar products of competitors.
№ 16 2015, стор. 48 - 51
Рубрика: Економіка
Кількість переглядів: 594