EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РЕГІОНАЛЬНОГО РИНКУ М'ЯСА
В. М. Орел, А. М. Орел

Назад

УДК: 338.43.01:636.2:658.512

В. М. Орел, А. М. Орел

ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РЕГІОНАЛЬНОГО РИНКУ М'ЯСА

Анотація

У статті розглянуто, як товаровиробники стоять за продавцями та конкурентна боротьба примушує їх знижувати витрати. Також моменти, які дуже впливають на сприйняття покупцями продуктів: вартість, якість, переваги перед існуючими зразками, відповідність споживчим стандартам. Продукція, пропонована на ринок, зобов'язана бути конкурентоспроможною, іншими словами, мати ці споживчі якості, якими б вона вигідно вирізнялася від подібної продукції інших конкурентів.

V. Orel, А. Orel

THEORETICAL ASPECTS OF REGIONAL MARKET MEAT

Summary

In the article, as producers behind the sellers and competition forces them to cut costs. Also, things that have a major impact on the perception of buyers of products: price, quality, advantages over existing models, matching consumer standards. Products offered on the market must be competitive, in other words, consumers have these qualities which she favorably distinguished from other similar products of competitors.

№ 16 2015, стор. 48 - 51

Рубрика: Економіка

Кількість переглядів: 594

Відомості про авторів

В. М. Орел

к. е. н., доцент кафедри економіки та менеджменту, Миколаївська філія ПВНЗ "Європейський університет"

V. Orel

candidate of economical science, associate professor of the chair "Economics and Management "Mykolaiv branch PVNZ "European University" (Ukraine)


А. М. Орел

к. е. н., викладач кафедри судноводіння та керування судном, Миколаївський факультет Морського та річкового транспорту Київської державної академії водного транспорту імені гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного (Україна)

А. Orel

candidate of economical science, teacher of department of navigation and vessel control Nikolaev Faculty of Maritime and River Transport of Kyiv State Academy of Water Transport named after Hetman Petro Konashevich Sagaydachnogo (Ukraine)

Як цитувати статтю

Орел В. М., Орел А. М. Теоретичні аспекти регіонального ринку м'яса . Інвестиції: практика та досвід. 2015. № 16. С. 48–51.

Orel, V. and Orel, А. (2015), “Theoretical aspects of regional market meat”, Investytsiyi: praktyka ta dosvid, vol. 16, pp. 48–51.

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.