EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ЛОГІСТИЧНЕ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
А. М. Расулова

Назад

УДК: 338.46:640.43

А. М. Расулова

ЛОГІСТИЧНЕ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Анотація

У статті розкривається сутність логістичного управління підприємствами ресторанного господарства, особливості формування ресторанної логістики. Визначено структуру логістичної системи та її вплив на управління підприємствами ресторанного господарства. Означено проблеми та перспективи впровадження логістичного управління у практику підприємств ресторанного господарства.

A. Rasulova

LOGISTICS MANAGEMENT OF RESTAURANT BUSINESS ENTERPRISES

Summary

The article deals content of logistics management of restaurant business enterprises, especially the formation restaurant logistics. The structure of the logistics system of restaurant business enterprises. Definite problem and the prospects for implementation logistics management in practice of restaurant business enterprises.

№ 16 2015, стор. 74 - 79

Рубрика: Економіка

Кількість переглядів: 437

Відомості про авторів

А. М. Расулова

к. е. н, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Київський національний торговельно-економічний університет, м. Київ

A. Rasulova

Candidate of Economic Sciences. associate Professor the Department hotel and restaurant business, Kyiv National University of Trade and Economics, Kyiv

Як цитувати статтю

Расулова А. М. Логістичне управління підприємствами ресторанного господарства. Інвестиції: практика та досвід. 2015. № 16. С. 74–79.

Rasulova, A. (2015), “Logistics management of restaurant business enterprises”, Investytsiyi: praktyka ta dosvid, vol. 16, pp. 74–79.

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.