УДК: 614.3+351.77
А. М. Холостова
ФОРМУВАННЯ ЧЕК-ЛИСТУ ДЕРЖАВНОЇ ПЕРЕВІРКИ ПІДПРИЄМСТВА НА ДОТРИМАННЯ ПРОЦЕДУР КОНТРОЛЮ ШКІДНИКІВ
Анотація
Сьогодні існує гостра необхідність державної перевірки Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів підприємств різних видів діяльності (зокрема харчових та з підвищеним ступенем ризику) на предмет відповідності вимогами проведення процедур контролю шкідників. Здійснення таких перевірок не може проводитись без чітко визначених параметрів. Виходом міг би служити чітко складений чек-лист перевірок, він не має бути обтяжливий чи не зрозумілий і має містити базовий перелік питань, виконання яких необхідне для проведення адекватних процедур з контролю шкідників. Чек-лист (Check list — контрольний список) — список, що містить ряд необхідних питань для перевірки будь-якої роботи. Відзначаючи пункти списку, особа, що перевіряє може дізнатися про стан належного/не належного виконання роботи/робіт, що перевіряються.
Today there is an urgent need for government inspection by the State Service of Ukraine on food safety and consumer protection of various activities (including food and with a high degree of risk) for compliance with the requirements of pest control procedures. To carry out such inspections cannot be conducted without clearly defined parameters. The solution could be a check-list of inspections, it should not be onerous or not clear and should include a basic list of issues, the implementation of which is necessary for adequate pests control procedures. Check letter — list containing the number required for verification of any work. Noting list items, the inspector can know the status of good / not good performance tested works.
A. Kholostova
CHECK-LIST FOARMING FOR STATE CHECKS ON PEST CONTROL COMPLIANCE PROCEDURES ISSUES
№ 6 2017, стор. 124 - 127
Рубрика: Державне управління
Кількість переглядів: 718