EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

КРИТЕРІЇ ТА ІНДИКАТОРИ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ НА ГЛОБАЛЬНОМУ РІВНІ
М. М. Бабич

Назад

УДК: 338.439.02

М. М. Бабич

КРИТЕРІЇ ТА ІНДИКАТОРИ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ НА ГЛОБАЛЬНОМУ РІВНІ

Анотація

У роботі досліджено складові моніторингу індикаторів продовольчої безпеки на міждержавному (глобальному) рівні. Встановлено, що індикатори класифікуються за чотирма складовими виміру продовольчої безпеки — наявності, доступу, використання і стабільності. Визначено взаємозв'язок між задачами ЦСР та критеріями продовольчої безпеки "доступ до продовольства", "продовольча стабільність", "наявність продовольства" та "використання продовольства" в рамках нового глобального Порядку денного "Цілі Сталого Розвитку — 2016—2030".

М. Babych

CRITERIA AND INDICATORS OF FOOD SECURITY AT THE GLOBAL LEVEL

Summary

The components of monitoring food safety indicators at the interstate (global) level are explored. It has been established that indicators are classified in four dimensions of food security — availability, access, use and stability. The relationship between the objectives of the CSR and food security criteria "access to food", "food stability", "food availability" and "use of food" within the framework of the new Global Agenda "Sustainable Development Goals — 2016—2030".

№ 10 2018, стор. 56 - 59

Рубрика: Економіка

Кількість переглядів: 6

Відомості про авторів

М. М. Бабич

к. е. н., доцент, докторант факультету менеджменту, Миколаївський національний аграрний університет, м. Миколаїв

М. Babych

PhD, Assistant Professor, The doctoral student of department of business of economy Mykolayiv National Agrarian University, Mykolayiv, Mykolaiv

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.