EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ДЕРЖАВНЕ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНОСТЮ ВИРОБНИЦТВА ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТОЇ М'ЯСО-САЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ
О. Д. Гудзинський, П. В. Іванюта

Назад

УДК: 351/354 (075.8)

О. Д. Гудзинський, П. В. Іванюта

ДЕРЖАВНЕ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНОСТЮ ВИРОБНИЦТВА ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТОЇ М'ЯСО-САЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ

Анотація

У статті висвітлені інноваційні процеси виробництва м’ясо-сальної продукції. Запропоновано заходи з активізації інноваційної діяльності підприємств виробників екологічно чистої м’ясо-сальної продукції.

In article innovative processes of manufacture meat-grease of production and their influence on its quality are defined. Actions for activization of innovative activity of the enterprises of manufacturers ecologically are offered a net production.

№ 16 2010, стор. 28 - 30

Рубрика: Економіка

Кількість переглядів: 734

Відомості про авторів

О. Д. Гудзинський

д. е. н., професор, Національний університет біотехнологій і природокористування України, м. Київ


П. В. Іванюта

к. е. н., завідувач кафедри бухгалтерського обліку і аудиту, Полтавська філія Національної академії статистики, обліку та аудиту

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.