EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ОЦІНКА ВИКОРИСТАННЯ ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ В ОЛІЙНОМУ ВИРОБНИЦТВІ ТА ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ АНАЛІТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ
О. В. Чук

Назад

УДК: 657.4:678.049.4

О. В. Чук

ОЦІНКА ВИКОРИСТАННЯ ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ В ОЛІЙНОМУ ВИРОБНИЦТВІ ТА ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ АНАЛІТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ

Анотація

Процедури аналізу ефективності використання виробничих запасів на підставі їх класифікації за видами економічної діяльності дозволяють запровадити такі нові індивідуальні показники матеріаломісткості олійно-жирових підприємств як насіннємісткість виробництва сирої олії, оліємісткість виробництва олій рафінованих, майонезу та оліфи, напівфабрикатомістість виробництва маргарину і гліцерину, жиромісткість виробництва мила.

O. Chuk

EVALUATION OF THE USE OF INDUSTRIAL STOCKS IN OIL PRODUCTION AND FORMATION SYSTEM OF ANALYTICAL INDEXES

Summary

Procedure analysis of efficiency of use of industrial stocks on the basis of their classification by kind of economic activity to introduce such new modes of individual indices of oil-fat enterprises as: seed content production of crude oil, oil content, refined oil production , mayonnaise and drying oils, half-stuff content of margarine manufacturing and glycerin, fat content of the soap production.

№ 6 2014, стор. 38 - 42

Рубрика: Економіка

Кількість переглядів: 638

Відомості про авторів

О. В. Чук

к. е. н., доцент кафедри бухгалтерського обліку, ДВНЗ "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"

O. Chuk

Ph. D. in Economic, Assistant Professor of Department of Accounting, SHEE " Kyiv National Economic University named after Vadym Hetman"

Як цитувати статтю

Чук О. В. Оцінка використання виробничих запасів в олійному виробництві та формування системи аналітичних показників. Інвестиції: практика та досвід. 2014. № 6. С. 38–42.

Chuk, O. (2014), “Evaluation of the use of industrial stocks in oil production and formation system of analytical indexes”, Investytsiyi: praktyka ta dosvid, vol. 6, pp. 38–42.

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.