EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

УДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛІКУ ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ ТА ОЦІНКА ФІНАНСОВОГО СТАНУ ТОВ "БЗ ЗБВ"
О. В. Гамова, І. А. Козачок, Т. Ю. Ашифіна

Назад

УДК: 339.144

О. В. Гамова, І. А. Козачок, Т. Ю. Ашифіна

УДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛІКУ ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ ТА ОЦІНКА ФІНАНСОВОГО СТАНУ ТОВ "БЗ ЗБВ"

Анотація

У статті узагальнено підходи до визначення сутності виробничих запасів. Вивчено методичні підходи щодо обліку виробничих запасів та оцінки фінансового стану підприємства, запропоновані напрями його вдосконалення.

O. Gamova, I. Kozachok, T. Ashifina

IMPROVEMENT OF INVENTORY ACCOUNTING AND ASSESSMENT OF FINANCIAL CONDITION ON THE ENTERPRISE

Summary

The article generalizes approaches to the definition of the essence of production stocks. The methodical approaches to inventory accounting and assessment of the financial condition of the enterprise have been studied, the directions of its improvement have been proposed.

№ 2 2018, стор. 33 - 40

Рубрика: Економіка

Кількість переглядів: 986

Відомості про авторів

О. В. Гамова

к. е. н., доцент кафедри ОАОА, Запорізька державна інженерна академія

O. Gamova

Candidate of economic sciences, Assistant professorof the Chair of Accounting and Auditing, Zaporizhzhia State Engineering Academy


І. А. Козачок

старший викладач ОАОА, Запорізька державна інженерна академія

I. Kozachok

Senior Lecturer, Department of Accounting and Auditing, Zaporizhzhia State Engineering Academy


Т. Ю. Ашифіна

магістр, кафедри обліку, аналізу, оподаткування та аудиту, Запорізька державна інженерна академія

T. Ashifina

Master, Zaporizhzhia State Engineering Academy

Як цитувати статтю

Гамова О. В., Козачок І. А., Ашифіна Т. Ю. Удосконалення обліку виробничих запасів та оцінка фінансового стану тов "бз збв". Інвестиції: практика та досвід. 2018. № 2. С. 33–40.

Gamova, O., Kozachok, I. and Ashifina, T. (2018), “Improvement of inventory accounting and assessment of financial condition on the enterprise”, Investytsiyi: praktyka ta dosvid, vol. 2, pp. 33–40.

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.